Welkom bij
Club Green Events

Hét duurzame platform voor event professionals

Wil je ontdekken of dit iets voor jou is? 

Start nu je 30 dagen free trial

Join the club!

Ben je een event professional en wil je alles leren over van de laatste ontwikkelingen rondom thema’s als duurzaamheid, innovatie en diversiteit? Join the Club! In Club Green Events heb je toegang tot een gigantisch (inter)nationaal netwerk, kennis, tools en inspiratie. Dit doen we onder andere via ons besloten platform. Hier kun je terecht voor al je vragen, Expertise sessies en handige Guides & Templates. Zo brengen we de industrie samen voor een duurzame en sociale toekomst.

Stel 365 dagen per jaar al je vragen

 

Via het online platform sta je in contact met een actief netwerk van gelijkgestemde duurzame event professionals. Je kunt er het hele jaar door terecht voor al je vragen rondom duurzame en sociale thema’s en blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Samen met ons actieve netwerk van experts verhogen we het kennisniveau. Er worden best practices gedeeld en waardevolle samenwerkingen komen tot stand. Op naar een duurzame en sociale evenementenindustrie!

Interactief e-learning programma

 

Als organisator heb je directe en indirecte invloed op de impact van eten, drinken, mobiliteit, energie, water, materiaal, diversiteit, gezondheid en natuur. Maar waar ga jij je tijd, middelen en budget aan besteden? Waar ligt de grootste impact voor jouw evenement? Elke maand gaan we samen met onze experts de diepte in op verschillende thema’s. De modules bestaan uit:

  • Een online Expertise sessie (60 min)
  • Praktische guide in de vorm van een stappenplan
  • Handige templates om direct mee aan de slag te gaan

We geven je direct bruikbare tools om aan de slag te gaan. Dat is hoe we stap voor stap verder werken aan de ontwikkeling van jouw kennis op duurzaam en sociaal vlak.

Community van gedreven professionals

 

Samen met ons actieve netwerk van experts en professionals verhogen we het kennisniveau. Er worden best practices gedeeld en waardevolle samenwerkingen komen tot stand. Op naar een duurzame en sociale evenementenindustrie!

Bekijk hier het overzicht van Experts & Advanced Members.

Matchmaking duurzame opdrachten

 

Op het online platform kunnen Advanced Members zich actief profileren op basis van hun expertise. Zo ben je gemakkelijk vindbaar voor opdrachtgevers uit het netwerk. Ook koppelen we proactief mogelijke opdrachtgevers aan (zelfstandige) professionals. Ben je zelf op zoek naar een nieuw teamlid? Plaats je vacature dan op het besloten platform. 

Waarom Club Member worden?

✔ Leer waar je op moet focussen als het gaat om duurzaamheid en evenementen

✔ Wordt gesterkt in je ambitie om duurzamer te organiseren

✔ Krijg duidelijkheid over waar je prioriteiten liggen om impact te maken

✔ Sta steviger in je schoenen bij het maken van duurzame keuzes

✔ Ga zelfverzekerd en overtuigend in gesprek met collega’s, leveranciers & partners

✔ Krijg feedback op nieuwe ideeën in een veilige omgeving 

✔ Expertise beschikbaar voor inhoudelijke vraagstukken

Club Events
Club Green Events organiseert regelmatig Club Events. Zo werken we onder andere aan een besloten programma op Basecamp Festival en ADE Green

Upcoming Expertise sessies 


26 april 10.00-11.30 Toegankelijkheid


26 mei 10.00-11.30 Impact meten & compenseren

30 juni 2022 10:00 – 11:30 Eten & drinken

Welk Membership past bij jou?

Het platform dat ik jaren geleden al onder de knop had willen hebben! Het team van Green Events is de allerbest ingevoerde en connected van Nederland en daarmee van Europa. En dan hebben ze ook nog eerst vele, vele jaren praktijkervaring opgedaan. Als iemand je vraag over verduurzaming van jouw evenement kan beantwoorden dan zijn zij het, zonder enige twijfel.

 

Douwe Luijnenburg

Freelance Eventprofessional

Op het Club Green Events platform leer je alles over events op een duurzame manier produceren. Met het Membership krijg je toegang tot alle kennis die, door de jaren heen is opgedaan door experts in verschillende kennisgebieden. Je krijgt alle informatie die je nodig hebt in hapklare brokken.

 

Milou Los

Los events productions

Club Green Events is een fantastisch initiatief dat de festivalsector node gemist heeft. Nu is de tijd om door te pakken, te versnellen en op te schalen en dat kan dit platform helpen bereiken. Voorwaarts!

 

Tijl Couzij

Lab Vlieland

Club Green Events brengt een bijzonder netwerk samen. Een community met een gezamenlijk doel; de evenementen industrie groen maken. Door het samenbrengen van al deze kennis, netwerk, positieve energie, goede initiatieven, duurzame inspiratie en waardevolle hulp kunnen we dat doel gaan realiseren én overbrengen naar anderen.

 

Babs van Houten

Freelance Eventprofessional

Heel waardevol om een plek te hebben waar je makkelijk in contact komt met andere event professionals die zich bezighouden met duurzaamheid en waar je terecht kan met al je vragen over het duurzaam produceren van je evenement

 

Carly Rutten

Le Guess Who

Heel waardevol om onderdeel te kunnen zijn van een platform met een heel netwerk aan professionals op het gebied van duurzaamheid. Fijn om elkaar zo goed te kunnen vinden, van elkaar te kunnen leren op alle vakgebieden en de hoogte te blijven van alle trends en ontwikkelingen

 

Leonie Verkleij

Amsterdam Dance Event